ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Κλείσιμο
Spot Team
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα spoteam.gr δέχεται τους παρακάτω τρόπους πληρωμής.Επιλέξτε την Αντικαταβολή για να πληρώσετε την παραγγελία σας κατά την παραλαβή της, εξοφλώντας την εταιρεία courier που θα σας παραδώσει το πακέτο σας.

Visa, Mastercard, Maestro, Electron, American Express που έχει εκδοθεί από οποιαδήποτε τράπεζα. Κατά την παραγγελία σας και με επιλογή της πιστωτικής κάρτας σαν τρόπο πληρωμής, θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές server της τράπεζας με την οποία συνεργαζόμαστε, όπου θα ολοκληρώσετε εκεί την παραγγελία σας.

 

Στην περίπτωση αυτή και για την δική σας ασφάλεια θα πρέπει να είστε εκεί και να υπογράψετε όταν πάρετε στα χέρια σας το δέμα, έχοντας μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητά σας.

 

Για παραγγελίες σε λογαριασμό εταιρείας, ο κάτοχος πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητά του και την πιστωτική κάρτα, η οποία θα πρέπει να είναι εταιρική και να αναγράφει το όνομα του παραλήπτη.

Αφού αγοράσετε τα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έπειτα κάνετε την κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό που θα σας δοθεί κατά την στιγμή της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση που σας επιβαρύνει με αυτή τη μέθοδο πληρωμής.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεκτές γίνονται αποκλειστικά οι καταθέσεις από την Τράπεζα Πειραιώς και την Eurobank.
 

 

O λογαριασμός της τράπεζας στην οποία μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι ο εξής:

 

Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: SPOT TEAM E.E
Αρ. Λογαριασμού: 6210 145 490 053
iBAN: GR22 0171 2100 0062 1014 5490 053

Eurobank
Όνομα Δικαιούχου: SPOT TEAM E.E.
Αρ. Λογαριασμού: 0026.0231.05.0201218093
iBAN: GR72 0260 2310 0000 5020 1218 093


 

*Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου τηλεφωνικά στο 23310 61745.

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal.

Εφόσον διαθέτετε ήδη λογαριασμό Paypal και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με πληρωμή μέσω Paypal, μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή ‘Πληρωμή μέσω Paypal’ κατά τη διαδικασία επιλογής τρόπου πληρωμής.

Σε περίπτωση όπου δε διαθέτετε λογαριασμό Paypal, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή, ‘Πληρωμή με Πιστωτική Κάρτα’ μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του PayPal.


* Βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal στη διεύθυνση: www.paypal.com