ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Κλείσιμο
Spot Team
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

Οδηγός Επιστροφής Προϊόντων

Στην τρέχουσα σελίδα μπορείτε να μάθετε με ποιους τρόπους μπορείτε να επιστρέψετε/αλλάξετε ένα προϊόν. Αν θέλετε να δείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις για την Επιστροφή Προϊόντων κάντε κλικ εδώ.

 

Πλέον είναι πολύ εύκολο να ολοκληρώσετε ένα αίτημα επιστροφής προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Ισχύει μόνο για όσους επισκέπτες, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας τους έκαναν Δημιουργία Λογαριασμού ή είχαν ήδη λογαριασμό. Ας δούμε τα βήματα..
1) Συνδέεστε στο Λογαριασμό σας

2) Από το μενού στα αριστερά σας, επιλέγετε "Επιστροφές Προϊόντων"

3) Αν έχετε ήδη κάνει κάποιο αίτημα, σε αυτή τη σελίδα βλέπετε την κατάσταση του, ειδάλλως κάνετε κλικ στο σύνδεσμο που σας δίνετε για να επιλέξετε την παραγγελία από την οποία επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν

4) Βλέπετε μία λίστα με όλες τις παραγγελίες που έχουν Ολοκληρωθεί στο κατάστημα. Δεξιά υπάρχει ένας σύνδεσμός "Αίτημα Επιστροφής", κάνετε κλικ.

5) Σας εμφανίζει τα προϊόντα της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε την ποσότητα του κάθε προϊόντος που επιθυμείτε να επιστρέψετε. Επιλέγετε το λόγο της επιστροφής και τι θα επιθυμούσατε, στη συνέχεια συμπληρώνετε σχόλια για το αίτημα επιστροφής και μας στέλνετε το αίτημα.

6) Εφόσον εγκριθεί το αίτημα επιστροφής, πιστώνεται στον λογαριασμό σας το αντίτιμο των προϊόντων και μπορείτε να παραγγείλετε τα νέα σας προϊόντα, ή το κάνουμε εμείς για εσάς.

 

Για τους πελάτες που δε δημιούργησαν λογαριασμό στο κατάστημα μας, θα πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο τηλ. 23310 61745 και θα λάβουν τις αντίστοιχες οδηγίες επιστροφής προϊόντων.

1) Μπορείτε να πιστώσετε το ποσό των προϊόντων που επιστρέψατε για να αγοράσετε κάτι διαφορετικό ή το ίδιο. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

2) Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του αιτήματος επιστροφής των προϊόντων.

3) Ανά τακτά χρονικά διαστήματα, κάνουμε ειδικές εκπτώσεις ΜΟΝΟ σε εγγεγραμμένα μέλη του καταστήματος μας.

4) Λαμβάνετε Newsletter με τις νέες παραλαβές

5) Παρακολούθηση πορείας παραγγελιών

6) Μπορείτε να μας στείλετε κάποιο μήνυμα μέσα από τον λογαριασμό σας για συγκεκριμένη παραγγελία και να έχετε ταχύτερη εξυπηρέτηση σε σχέση με τα Emails.

 

Σημείωση: Μπορείτε να επιλέξετε προϊόντα από παραγγελίες που έχουν Ολοκληρωθεί και όχι από παραγγελίες που βρίσκονται υπό διεκπεραίωση. Σε αυτή την περίπτωση καλέστε μας στο 23310 61745