ΜΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 59€ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ 
Κλείσιμο
Spot Team
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:
GSA Brand

GSA Brand

Αλλάζοντας τον κόσμο 
Η GSA γεννήθηκε από το πάθος για τον αθλητισμό και την αγάπη για το περιβάλλον! Έτσι, δημιουργήθηκε ένα brand αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ προηγμένης τεχνολογίας και απόδοσης, χρησιμοποιώντας βιώσιμα υλικά και μεθόδους φιλικές προς το περιβάλλον.

Η αρχή έγινε το 2008, με μια μικρή κατηγορία προϊόντων, που αρκετοί βέβαια αγνοούν ή θεωρούν δεδομένη, η οποία παραμένει ωστόσο εξαιρετικά σημαντική και απαραίτητη για τις επιδόσεις κάθε αθλητή. Ποιά είναι αυτή; Είναι αθλητικές κάλτσες υψηλών προδιαγραφών, που καλύπτουν τις ανάγκες όλων. Μπορεί όμως κάτι τόσο μικρό να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά; Και όμως μπορεί!

Βέβαια δεν υπήρχε ποτέ πρόθεση να μείνει μόνο στις κάλτσες, αφού GSA σημαίνει Global Sustainable Athletics, δηλαδή βιώσιμα αθλητικά είδη για όλο τον κόσμο. Στην πορεία λοιπόν εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιο brand αθλητικών ρούχων και αξεσουάρ, με στόχο να αλλάξει τον κόσμο κάθε ανθρώπου που αγαπά τον αθλητισμό και την κίνηση, με υλικά και μεθόδους που εκφράζουν σεβασμό και αγάπη για το περιβάλλον.

Μέχρι λοιπόν να φτάσει ακριβως εκεί που θέλει, θα συνεχίζει να καινοτομει σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού, της ανάπτυξης και της παραγωγής, αποδεικνύοντας σε όλους ότι η εξαιρετική ποιότητα συνδυάζεται άψογα και με τη βιωσιμότητα.

Μετατρέποντας το πάθος σε προϊόντα
Η GSA μαθαίνει, σκέφτεται και σχεδιάζει με στόχο τη δημιουργία προΐόντων που θα συνοδεύουν όποιον τα φοράει σε στιγμές με έντονα συναισθήματα, σε στιγμές που θα μείνουν εντυπωμένες και θα αποτελούν μέρος της ιστορίας κάθε ανθρώπου. Τα προϊόντα της είναι καρπός τόσο των δημιουργικών, όσο και των μεθοδικών ανθρώπων της ομάδας της! Τι σημαίνει αυτό; Ότι βασόζεται σε έναν μαγικό συνδυασμό γνώσεων, απόψεων και ιδεών, από τα οποία ό,τι προκύπτει θεωρείται ουσιαστική λεπτομέρεια που εφαρμόζεται στα ρούχα της. Τα παραπάνω είναι που ορίζουν και καθορίζουν κάθε βήμα της GSA.

ΑΓΑΠA ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 
Στόχος της GSA είναι σε ό,τι κίνηση επιλέγει ο καθένας στη ζωή του, να έχει και τον αντίστοιχο ρουχισμό υψηλής ποιότητας που θα του προσφέρει άνεση, απαλή αίσθηση και υψηλές επιδόσεις.

ΑΝΑΖΗΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ 
Έχοντας ήδη 7 σήματα που προσδιορίζουν τα χαρακτηριστικά των ρούχων και των υφασμάτων της, συνεχώς αναζητά την καινοτομία, εφαρμόζει την τεχνογνωσία και αναπτύσει τις ιδέες της. Συνεχώς βελτιστοποιεί τις μεθόδους της με στόχο πάντα τις υψηλές επιδόσεις σε συνδυασμό με τη βιωσιμότητα και την οικολογία.

ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ
Είναι επιτακτική ανάγκη να αλλάξουμε τις συνήθειες μας και να υιοθετήσουμε νέες, βιώσιμες λύσεις. Στην GSA το μεγαλύτερο ποσοστό των υλικών που χρησιμοποιείται για την παραγωγή των προϊόντων αποτελείται από: ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια, υπολείμματα πολυεστέρα, φυσικά υλικά όπως το οργανικό βαμβάκι και το μπαμπού. Στόχος της να αγγίξει το 100% υπέρ της φύσης σε κάθε τους ενέργεια.

Με αρχή και τέλος τη βιωσιμότητα. 
Για την GSA η προστασία του περιβάλλοντος δεν αποτελεί απλά μια επιλογή, αλλά απαραίτητη ανάγκη. 

Ζώντας σε έναν κόσμο καταναλωτών, πρέπει να εξισορροπήσουμε τις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχουμε με την ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον μας. Και αφού υπάρχει η παγκοσμιοποίηση, πρέπει να υιοθετήσουμε έναν νέο τρόπο ζωής, όχι μόνο για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες μας, αλλά και να διατηρήσουμε ένα περιβάλλον όπου τα παιδιά μας θα μπορούν να απολαμβάνουν τον πλανήτη μας, όπως και εμείς. 

Με τον στόχο αυτό ξεκίνησαν. Με την επιθυμία να δημιουργήσει κορυφαίο αθλητικό ρουχισμό αφήνοντας το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα στον πλανήτη. Από το ξεκίνημά μας, βασική και αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση ήταν η βιώσιμη λειτουργία της.

Παραμένουν σταθεροί στις αξίες τους και πέραν από τα προϊόντα τους, φροντίζει να εφαρμόζει βιώσιμες λύσεις σε κάθε άλλη δράση, από το χαμηλής ενέργειας κτηρίου της, τις μειωμένες μεταφορές των προϊόντων της μεταξύ διαφόρων χωρών, μέχρι το ανακυκλώσιμο ταμπελάκι στα ρούχα της. 

Βιωσιμότητα και απόδοση για την GSA είναι έννοιες αλληλένδετες. Φιλοσοφία της και σκοπός της είναι να μειώνεται συνεχώς το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, ενώ παράλληλα αναζητάει συνεχώς νέους τρόπους λειτουργίας και διαρκώς προμηθεύεται τα καλύτερα υφάσματα για να συνεχίζει να βελτιώνεται! 

Στόχος της; Να είναι πρωτοπόροι στην εφαρμογή των πιο καινοτόμων υλικών που υπάρχουν. Το τμήμα R&D (Research & Development) που διαθέτει, συνεχώς αναζητά τα καλύτερα, οικολογικά υλικά για τη δημιουργία ανατρεπτικών προϊόντων που ξεχωρίζουν. 

Ύστερα από χρόνια έρευνας, μελέτης και δοκιμών η GSA έχει καταλήξει σε κατοχυρωμένα σήματα που προσδιορίζουν τα ρούχα της, τα υφάσματα που χρησιμοποιεί και τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά τους. 

Συνεχώς αναζητάει περισσότερους τρόπους για να καινοτομήσει και να βελτιωθεί. Έτσι ύστερα από χρόνια έρευνας, δοκιμών, επιτυχιών μα και αποτυχιών, δημιουργεί διαχρονικά αθλητικά είδη που συνεχώς βελτιώνονται. 

Πλέον παρουσιάζει συλλογές που, κατά το μεγαλύτερο ποσοστό τους, παράγονται χρησιμοποιώντας οικολογικά, φυσικά, ανακυκλώσιμα ή και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά. 

Με επιτυχία έχει καταφέρει να χρησιμοποιούνται στην πλειοψηφία των προϊόντων της ανακυκλωμένα υλικά, που βασίζονται στην R3 φιλοσοφία της.

Σεβασμός, ανακύκλωση, επανάλυψη. 

Εξαρχής όταν δημιουργήθηκε η GSA, ένιωσε την ανάγκη να δηλώσει έντονα ότι η βιωσιμότητα και η αγάπη για το περιβάλλον δεν είναι απλά μία άποψη, είναι το σημείο από το οποίο ξεκινούν όλα. 

Η τεχνολογία R3 είναι το εμπορικό σήμα της που επιβεβαιώνει την κυκλική και επαναλαμβανόμενη μέθοδο σύμφωνα με την οποία λειτουργεί. Είναι η δέσμευση της. Η «σφραγίδα» που επιβεβαιώνει την εφαρμογή των καλύτερων πρακτικών με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος ακολουθώντας τις τρεις πολύ απλές αρχές: 

Respect: σεβασμός στο περιβάλλον 
Recycle: χρήση ανακυκλωμένων υλικών 
Repeat: ο σεβασμός και η ανακύκλωση επαναλαμβάνονται σε όλη τη διαδικασία παραγωγής, καταλήγοντας σε βιώσιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας. Και αυτός ο κύκλος δε σταματά ποτέ. Στόχος μας να δημιουργούμε σύντομα συλλογές από 100% ανακυκλωμένα ή άλλα βιώσιμα υλικά!!

 

Πώς φαντάζεται το μέλλον 
Η GSA θέλει να συνεχίζει να εμπνέει, να δημιουργεί, να σχεδιάζει, να κινούμαστε και να ζούμε. Να δημιουργήσει τη μεγαλύτερη αθλητική και βιώσιμη κοινότητα παγκοσμίως! Να συνεχίζει να προσφέρει ολοένα και πιο βιώσιμα προϊόντα, υψηλής αισθητικής, εξαιρετικής ποιότητας και τελευταίας τεχνολογίας. Στόχος της να μην τα παρατήσει ποτέ! Συνεχώς να εξελίσσεται, να αναζητάει βελτιωμένα υλικά και υφάσματα, νέες καινοτομίες, ανανεωμένες τεχνολογίες.